Peperroomsaus
- Bereidingstijd: 30 min.
- Voor 4 personen
Ingrediënten
- Groene peperbolletjes (uitgelekt)
- 2 deciliter Fundo bruine rundsfond (1 potje)
- 1 deciliter room
- Een flinke scheut cognac
- boter
Jouw sappig stukje vlees verlangt om vergezeld te worden door een smakelijke peperroomsaus om van weg te dromen.
Bereiding
- Open het blikje met de groene peperbollen, giet het vocht weg en spoel alle bolletjes nog eens.
- Voeg de bolletjes vervolgens toe aan een kleine pan met water en breng die aan de kook. Dit levert later een veel lekkerdere saus op.
- Zeef de peperbolletjes die kort gekookt hebben en zet ze opzij.
- Na het bakken van uw vlees, haal je die uit je pan en voeg je de peperbolletjes toe.
- Vervolgens schenk je onze Fundo rundsfond in de pan en roer je de aanbaksels van het vlees los en laat je alles inkoken.
- Giet er dan ook je room bij en laat je pepersaus pruttelen op een zacht vuurtje.
- Neem de saus van het vuur wanneer het de gewenste dikte bereikt heeft.