Hoe we Fundo fond maken? Simpel! Je kan fond best omschrijven als ingekookte bouillon die nóg langer gegaard is voor de ultieme intense smaaksensatie. Bij Fundo liggen die gaartijden op 48 uur! Voor 1 liter fond gebruiken we bovendien minstens 1 kilo karkassen van lokale oorsprong. Die combinatie van lokale kwaliteitsproducten en geduld verklaart waarom je zelfgemaakte sauzen en gerechten met Fundo fond als basis nog intenser smaken.
Fundo fonds bevatten uitsluitend natuurlijke producten van lokale oorsprong en een minimum aan zout (slechts 3 gram per liter eindproduct). Meer nog, ze bevatten ook geen gluten, suiker, msg, gistextracten, kunstmatige additieven of bewaarmiddelen. Je kan dus ook gerechten met Fundo fond maken die bij je glutenvrij, Palo of Keto dieet passen.
Bij Fundo maken we smaakmakende fonds in verschillende variëteiten. De klassiekers uiteraard, maar ook originele smaakmakers gemaakt met lokale streekproducten en seizoensingrediënten:
Koop je favoriete Fundo fonds bij een verkooppunt in je buurt of via de Fundo webshop en doe zelf de smaaktest.