Ready-to-use Ramen bouillon

Fundo Ramen bouillons

Met de Ramen bouillon van Fundo breng je in een handomdraai de smaak van het Oosten naar je bord. Verwerk deze gebruiksklare bouillon in Oriëntaalse gerechten zoals de typische Japanse noedelsoep of een Japanse fondue. Of warm je de bouillon gewoon op om er een lekkere drinkbouillon van te maken? Jij beslist!

Glutenvrij en keto proof

Alle Fundo bouillons zijn 100% natuurlijk én goed voor je. Ook in onze Ramen bouillons voegen we geen kunstmatige smaakversterkers of bewaarmiddelen toe. Geen msg, geen gistextracten en geen toegevoegde suikers dus, wel kwaliteitsingrediënten van lokale oorsprong. Je herkent alle ingrediënten op de verpakking in één oogopslag.

Maak snel je eigen Ramen gerecht

Hoe koken met Ramen bouillon?

Fundo ramen bouillon

  1. Schud voor gebruik
  2. Giet de bouillon in een kookpot en verwarm op een matig vuur
  3. Voeg Chinese of Japanse noedels toe en laat deze traag meegaren
  4. Voeg naar wens garnituren zoals champignons, groenten, dunne schijfjes vlees of tofu toe
  5. Smakelijk!

Extra kook- en bewaartips

  • Vegan koken is kinderspel met de Ramen groentebouillon. Aan jou de keuze of je nog wat extra beet met tofu toevoegt of puur natuur serveert.
  • Uit 1 bokaal van 465 ml haal je 2 porties noedelsoep. Maak je maar één portie, dan kan je de rest nog 3 dagen in de koelkast bewaren.
  • Deze gebruiksklare Ramen bouillon is ook geschikt voor Japanse fondue en om puur te drinken. Even opwarmen volstaat om van een Oosterse drinkbouillon te genieten.
  FUNDO_ICON

Altijd vlakbij

Je favoriete Fundo ingrediënten zijn nooit ver weg. Je vindt ze in diverse winkelpunten in jouw buurt en via de Fundo webshop kan je ze ook gemakkelijk online bestelling en bij je thuis laten afleveren.

Cookies! Bijna zo lekker als de artisanale Fundo producten ;-) Klik hier als je benieuwd bent wat we precies met die cookies doen.