Groenten kuisen, dagenlang bouillon trekken en die nadien herhaaldelijk ontvetten en klaren… Consommé maken volgens het traditionele consommé recept vergt veel tijd en geduld. Tenzij je voor de tafelklare consommés van Fundo kiest. Deze ontvette en geklaarde bouillons zijn even puur, lekker en gezond als de zelfgemaakte variant, want we bereiden ze precies op dezelfde manier. Alleen doen wij dat in grotere potten.
Net als de (drink)bouillons en fonds, maken we bij Fundo consommé zoals we dat thuis ook doen. Met natuurlijke ingrediënten vol smaak en zonder kunstmatige additieven of bewaarmiddelen.
Met consommé zet je altijd een feestelijk gerecht op tafel dat tegelijkertijd smaakvol en licht verteerbaar is. Welk consommé recept van onze chefs doet jou watertanden?
Dankzij Fundo zet je zonder veel moeite een kristalhelder bord consommé op je feesttafel.
Zelf consommé maken of Fundo consommé serveren?
Jij beslist, maar wij gaan de vergelijkende smaaktest met plezier aan.