Waarom nog zelf bouillon maken?

Fundo bouillons

Bij Fundo houden we niet vast aan geheime recepten. In tegendeel zelfs. Wij zijn er net trots op dat we bouillon maken volgens de oeroude traditie, net zoals jij dat thuis ook doet. Alleen gebruiken wij iets grotere kookpotten dan jij. Waarom zou je nog zelfgemaakte bouillon trekken als je de uitgespaarde tijd aan de afwerking van je gerechten kan spenderen?

Slow food for fast people

Verse ingrediënten kopen, groenten kuisen en ze bijna 48 u lang laten inkoken zodat ze al hun smaak afgeven. Bouillon maken is een intensief en tijdrovend proces. Tenzij je gebruiksklare Fundo bouillon koopt natuurlijk. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten volgens het traditionele recept, smaakt Fundo bouillon net zo lekker.

In tegenstelling tot vele andere kant-en-klaar producten, bevatten Fundo bouillons geen kunstmatige bewaarmiddelen of additieven. Kijk maar eens op het etiket. Wedden dat je alle ingrediënten herkent?

Verschillende bouillon smaken voor elk recept

Geconcentreerd en easy to use

Fundo bouillon

  1. Schud voor gebruik
  2. Leng 1 potje bouillon van 500 ml aan met 1,5 liter en voeg toe aan je gerecht (Groentebouillon: voeg 0,5 liter water toe voor 1 liter soep)
  3. Laat naar wens inkoken en kruid desgewenst nog wat bij
  4. Smakelijk!

Handig om weten

  • Eens je een bokaal Fundo bouillon geopend hebt, blijft die nog 3 dagen goed in de koelkast. Of vries je de overschot in voor gebruik op later tijdstip?
  • De meeste bouillonblokjes bevatten tot wel 15 g zout per liter. Fundo bouillons slechts 3 gram. Een bewuste keuze, want zout kan je zelf naar wens toevoegen.
  • Vleesbouillons maken we met bijna de helft kippen- of rundsbeenderen. Vergelijk die verhouding maar eens met andere bouillonsoorten.


FUNDO_ICON

Smaakt naar meer?

Shop je Fundo smaakmakers bij de betere supermarket of delicatessenwinkel in jouw buurt of laat ze aan huis leveren via de Fundo webshop.

Belgische topkwaliteit

Fundo bouillons maken we volledig onder eigen dak. Van de kwaliteitscontrole op aangeleverde ingrediënten tot en met het bottelen. Zo zijn wij 100% zeker dat we een oerdegelijk kwaliteitsproduct afleveren. Het korte keten productieproces is bovendien goed voor de smaak én voor het milieu.

Cookies! Bijna zo lekker als de artisanale Fundo producten ;-) Klik hier als je benieuwd bent wat we precies met die cookies doen.