Ready-to-enjoy drinkbouillon

Fundo drinkbouillons

In Engeland en de Verenigde Staten kijkt niemand vreemd op als je kopje botten bouillon bestelt. In tegendeel, bone broth is een goed ingeburgerd alternatief voor het klassieke kopje koffie of thee. Ook bij ons wint kant-en-klare drinkbouillon almaar aan populariteit. Logisch, want drinkbouillons zijn lekker, gezond, caloriearm, Keto proof én super easy. Gewoon even opwarmen volstaat om te genieten van een deugddoend tussendoortje.

Gezonde energiebommetjes

Bij Fundo maken we drinkbouillons met ingrediënten van lokale oorsprong en heel veel geduld. Dat verklaart de hoge dosis aan gezonde voedingsstoffen, mineralen en vitaminen. Die versterken je natuurlijke immuunsysteem en geven je energiepeil een stevige boost.

Onze drinkbare broths bevatten vooral mineralen die gemakkelijk door ons lichaam geabsorbeerd worden. Denk maar aan calcium, magnesium, fosfor, enz… Dat maakt onze drinkbouillons licht verteerbaar en goed voor de maag.

Tenslotte bevatte onze botten bouillons ook een stevige portie collageen. Dit structuureiwit versterkt en regenereert bindweefsels zoals huid, haar, nagels, pezen, botten en kraakbeen. Tegelijkertijd bevordert collageen de elasticiteit van je huid en de darmflora. De collageenrijke bone broths zijn daarom ook een interessante keuze als je koolhydraatarm of Keto dieet volgt.

Hoe gezond is bone broth?

Welke smaak kies jij?

Wanna taste?

Je Fundo drinkbouillon is nooit ver weg. Je vindt onze bone broths in talloze verkooppunten in je buurt en in de Fundo webshop. Schol!

Cookies! Bijna zo lekker als de artisanale Fundo producten ;-) Klik hier als je benieuwd bent wat we precies met die cookies doen.