Recepten van Fundo

Paddenstoelenroomsaus met truffel

Ingrediënten

  • 300 gram gemengde paddenstoelen

  • 300 ml room

  • 2 el geklaarde boter

  • 2 el mosterd

  • 200 ml FUNDO kalfsfond met truffel

  • Peper & zout

Paddenstoelenroomsaus is heerlijk bij een stuk gebraden vlees. Voor een feestelijke touch, gebruik een mengeling van boschampignons en truffelfond. 

Bereiding

  1. Kuis de champignons en snij ze in hapklare stukjes. Verhit de boter in een sauspan en voeg de champignons toe. Bak de champignons goudbruin.. Kruid met peper en zout. 

  2. Voeg de FUNDO kalfsfond met truffel toe.  

  3. Voeg de mosterd en room toe. Roer goed los en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout. 

SMAKELIJK!

Cookies! Bijna zo lekker als de artisanale Fundo producten ;-) Klik hier als je benieuwd bent wat we precies met die cookies doen.