Geen tijd voor een uitgebreide maaltijd? Deze toast bewijst dat snel ook lekker kan zijn!
Bereidingstijd: 30 minuten
Bereiding voor 4 personen
Ingrediënten
- 200 ml Fundo Kalfsfond
- 4 dikke sneden wit brood
- 1 sjalot
- 600 gram grote champignons
- 1 teentje look
- 5 takjes verse peterselie
- boter
Bereiding
- Koop een ongesneden brood en snijd voor elke toast een dikke boterham af van ongeveer 2 centimeter dik. Verwijder de korsten van het brood.
- Toast de boterhammen krokant in de oven of in de toaster.
- Maak de champignons proper en snijd ze in kwartjes.
- Versnipper de sjalot en plet het teentje look.
- Neem een pan en smelt er op een hoog vuur een klontje boter in.
- Kleur de champignons aan in de hete pan en voeg tussendoor nog een klontje boter toe. Zet daarna het vuur lager en voeg ook de sjalot en de look toe.
- Voeg de kalfsfond toe en laat inkoken.
- Versnipper de peterselie en voeg toe aan de champignons.
- Kruid bij met wat peper en zout en meng alles door elkaar.
- Vul de warme toast op royale wijze met de champignons.