Eindelijk een gezond alternatief voor het “blokje”!

De geconcentreerde bouillons van QGC zijn hét alternatief voor de gekende blokjes, pasta’s, poeders en gelei! Onze bouillons zijn namelijk een uniek product: een natuurlijke ingekookte bouillon, vrij van msg, concentraten, gistextract en suikers.

Onze bouillons zijn de ideale basis voor uw soepen maar ook heerlijk als smaakmaker in de wok, bij groentebereidingen, risotto’s, dressings,…

Wat maakt de QGC bouillons zo bijzonder?

Een eigen productie gekenmerkt door het traag garen van verse groenten, karkassen van lokale leveranciers gecombineerd met heerlijke kruiden zorgen voor een intense smaak en een ideale bouillon. Dit maakt onze bijzondere bouillons rijk aan collageen, mineralen en aminozuren!

Voor de professional zijn de geconcentreerde bouillons van QGC verkrijgbaar in een handige 1L emmer, goed voor 4L heerlijke, natuurlijke bouillon. Ook hier kan u het product nog bijkruiden volgens uw persoonlijke smaak. Wanneer u met onze bouillons een soep maakt, hoeft u in sommige gevallen minder groenten toe te voegen, wat ook uw kostprijs gunstig beïnvloed.