Een snel voorgerechtje dat zijn volle smaak kent door de Fundo noordzeegarnalenfond. De mosterd geeft het gerechtje een heerlijk pittige tint.

Bereidingstijd: 20 min

Bereiding voor 4 personen

Ingrediënten

  • 4 bladerdeegkoekjes
  • 100 g gepelde grijze garnalen
  • 25 g ongezouten boter
  • 25 g bloem
  • 100 ml volle melk
  • 1 potje Fundo noordzeegarnalenfond
  • 1 el mosterd
  • 1 el fijngehakte peterselie

Bereiding

  1. Verwarm de bladerdeegkoekjes volgens de instructies op de verpakking in de oven.
  2. Smelt de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Roer voor ongeveer 3 minuten.
  3. Giet de melk in de steelpan en roer tot er zich een dik, klontvrij mengsel vormt. Voeg er geleidelijk aan de Fundo Noordzeergarnalenfond aan toe en blijf roeren tot het mengsel dik wordt.
  4. Voeg de mosterd, peterselie en grijze garnalen aan toe. Dit is de ragout. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Haal de bladerdeegkoekjes uit de oven en vul deze met de ragout. Werk af met enkele blaadjes peterselie.