De Fundo kippenbouillon geeft de kip een intense smaak die heerlijk is in combinatie met de nachos. Door de grote keuze aan soorten nachos kan je eindeloos combineren! 

Bereidingstijd: 40 min

Bereiding voor 4 personen

Ingrediënten

  • 1 zak nacho's
  • 2 kipfilets
  • 1 pot Fundo geconcentreerde kippenbouillon
  • 75 ml hete buffalo wingsauce
  • 1 rode ui
  • 2 stengels lente-ui
  • 1 bol mozzarella
  • 100 g geraspte oude kaas
  • crème fraîche

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180
  2. Vet een ovenschaal in.
  3. Pocheer de kip in de geconcentreerde kippenbouillon. Haal de kip met twee vorken uit elkaar in kleine reepjes. Meng deze reepjes met 4 eetlepels van de buffalo wing sauce.
  4. Snijd de rode ui in stukken en de lente ui in ringen. Scheur de mozzarella in stukken.
  5. Verdeel de nachos over de ovenschaal, verdeel hierover de kip, rode ui, lente-ui en de mozzarella. Bestrooi hierna de geraspte oude kaas over het geheel en ook de rest van de buffalo wing sauce.
  6. Verwarm de nachos 20 minuten in de oven tot de kaas goed gesmolten is. Giet er de crème fraîche over en serveer meteen.